Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Bilinçli, ilkeli, kararlı, kaliteli, kendisine, çevresine ve topluma yararlı bireyleri yetiştirerek geleceğe yönlendirmek.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda öğrencilerin yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını en etkili şekilde karşılayacak yeteneklerini ortaya çıkarmak, mutlu huzurlu, başarılı ve ülkesine faydalı bireyleri yetiştirerek geleceğe yönlendirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:25
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis kullanan öğrenciler olsa da geneli yürüyerek gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Hentbol, futsal ve voleybol alanlarında her yıl düzenlenen turnuvalarda çoğu birincilik olmak üzere dereceye girmekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Bilim Fuarı vb. etkinlikler düzenlenmekte ve yarışmalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: İl genelinde yürütülen Projelere katılım sağlanmaktadır. Web sitemizden "Projelerimiz" linkinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

WEB - https://usakataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mah. 4.Şeker Sokak No2 Merkez/UŞAK

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - 38°40´02.2"N 29°24´44.1"E - Atatürk Mah. 4.Şeker Sokak No2

Adres - Atatürk Mah. 4.Şeker Sokak No2 Merkez/UŞAK

Ulaşım Şehir içi otobüs hattı yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezindedir. (Dörtyol civarı)